Vés al contingut

Naturland Bike Center

Naturland Bike Center

L'espai ideal per gaudir de la bici a les muntanyes d'Andorra

Un Bike Center adaptat a tots els nivells, tant per principiants com per experts, o si ho prefereixes, per vindre en família, aquí trobaras l'adrenalina que busques.
Descobreix l'increible paisatge de La Rabassa, a Sant Julià de Lòria, i gaudiras pedalan els més de 70 km de circuits i les diferents zones técniques i de salt. T'esperem!

Reservas

Escull el teu pla i vine a visitar-nos

Et proposem diferents opcions ja sigui per assegurar que el teu pedaleig sigui pura adrenalina, com perquè comencis a assentar les bases de la bicicleta de muntanya, per lliure o amb guia, i amb la teva bicicleta o amb la que et lloguem, tu decideixes com vols pedalar!

Rutas

Més de 70 km per la teva bicicleta

Fes click al mapa per descarregar el track de la ruta

Zones tècniques

Zones adaptades a tots els nivells

La ruta d'iniciació BTT està ubicada al Prat de Conangle, un espai obert amb poc desnivell pensat als més petits i els seus pares o acompanyants, com pels bikers que s'inicien i busquen un primer contacte amb el terreny.

ës un itinerari circular i permet començar a gaudir de la bicicleta sense generar un esforç aprofitant alguns dels elements tècnics bàsics per poder practicar i aprendre abans de sortir a la muntanya.

Zona amb salts de diferents nivells per poder practicar els millors salts i demostrar l'estil sobre la bicicleta.

La jumping zone és apta per adults i infants a partir de 7 anys. Aquesta zona permet divertir-se saltant i deixar-se portar per la emoció que guia els moviments... per això és important comprovar abans d'entrar si el teu nivell és suficient per superar els obstacles.

La Skill zone és una zona enfocada a aquelles persones que ja tenen una tècnica elevada sobre la BTT. La pujada és fa amb un remuntador i desde dalt es fa una baixada vertical que requereix d'agilitat per arribar fins a baix.

La skill zone és apta per adults i infants a partir de 7 anys. Has de saber que abans d’entrar a aquesta zona és important que comprovis si tens el nivell suficient per fer els obstacles.

El Pump track es trobara davant del restaurant La Borda, el que permet observar a d'altres bikers i també poder controlar als més petits des de la terrassa.

El Pump track és un circuit de petites dimensions que es fa amb bicicleta gràcies a l'impuls de la inèrcia adquirida als salts o sots del circuit.

Si ets un usuari que t’estàs iniciant és el lloc ideal per començar a practicar tècniques bàsiques com la tècnica en corbes, l’equilibri sobre la bicicleta o la iniciació als salts. També és el lloc idoni si ets un biker expert i t’agrada fer un esclafament previ abans d’endinsar-te als itineraris XCO o gravity.

El pump track és apte per a adults i infants a partir de 3 anys amb supervisió.

La Kid’s Zone també es situa davant de La Borda, per tant gaudiràs de la terrassa mentre tens els petits controlats en tot moment.

És una zona destinada als més petits, de 3 a 6 anys, amb poc desnivell i diferents obstacles a superar.

Serveis

Aprofita els serveis complementaris que ofereix el teu Bike Pass.

Perquè no tinguis que preocupar-te de res, amb el nostre servei, la teva jornada de bike serà completa.

Shuttle remuntador

Servei de remuntador per desplazar-te de la Cota 1600 a la 2000 quan hagis realitzat una de les rutes que connecten les dues cotes.Horaris: 11h00; 13h00; 15h00

Punt mecànic express

A la NaturlandShop disposem d'un kit d'eines bàsiques per cobrir les teves necessitats de reparació de la bicicleta i puguis seguir pedalant.

Punt de neteja

Posem a la teva disposició una mànega d’aigua a pressió i uns suports per poder penjar la teva bicicleta i netejar-la completament.

Punto de recarga ebike

Zona de enchufes para cargar la batería de tu ebike.

NaturlandShop

Venda de material de recanvi i de reparació, complements i productes de nutrició, i roba de diferents marques especialitzades.

La conciencia mediambiental és clau en el desenvolupament del Naturland Bike Center

La consciència mediambiental és clau al Naturland Bike Center. Tots els circuits s'han creat evitant malbaratar l'entorn i, a més, són plenament accessibles amb e-bike. La nostra aposta és fer que gaudeixis de la muntanya, connectis amb ella i la valoris, per ser així conscients de la importància de cuidar el medi ambient.

Calendari

Calendari i esdeveniments

Primavera 2024

El Bike center obre les seves portes a partir de l'1 de juny tots els caps de setmana de 10h a 18h.

Estiu 2024

Gaudeix de la bici de l'1 de juliol fins al 8 de setembre tots els dies de la setmana de 10h a 18h.

Tardor 2024

Estira la teva temporada tots els caps de setmana del 14 de setembre al 13 d'octubre de 10h a 18h.

Hivern

Bikers! Probem el esquí de fons?

Galería