Vés al contingut

La Rabassa Esquí

La Rabassa Ski

Les úniques pistes d'esquí Nòrdic d'Andorra, 15km per a tots els nivells.

A La Rabassa-Naturland ho tenim tot llest perquè gaudeixis de la neu al teu estil.

Una estació d’esquí nòrdic on, a banda d’esquiar, podràs fer rutes pel bosc, comprar o llogar material, aprendre a l’escola d’esquí i relaxar-te amb un deliciós dinar.

I, alhora, gaudir de totes les activitats d'aventura que ofereix Naturland.

Reservas

Escull el teu pla i vine a visitar-nos

Aquest hivern a Andorra, la neu al teu estil amb totes les opcions que La Rabassa-Naturland et proposa.

Esquí de fons

Escola d'esquí

L'escol d'esquí Nòrdic de Naturland, l'única d'Andorra, imparteix una gama variada de cursos adaptada a tot tipus de nivells tant de iniciació com de perfeccionament, en les modalitats del clàssic o patinador. (Skating)

L'edifici del lloguer et permetra equipar-te amb el millor material per gaudir de l'esquí Nòrdic i dels circuits de raquetes de neu.

Per a més informació podeu contactar info@naturland.ad Si us plau, tingueu en compte que si no s’arriba a l'hora, no podem garantir la classe; no hi haurà cap devolució en cas que no arribi a l'hora per a la classe.

Mapa

Mapa de pistes

Esquí de fons i raquetes de neu

Lloguer de material

Naturland ofereix la possibilitat de llogar tot el material necessari, tant per esquí nòrdic com per raquetes de neu. Al nostre local de lloguer posem a la teva disposició botes, esquís de clàssic i de patinador i pals, així com raquetes de neu, a partir de 5 anys.

La temporada 22-23 hem renovat més del 50% del material de lloguer; en la modalitat d'esquí nòrdic disposem de diferents gammes. Si només necessites el material, podràs llogar el que millor s'adapti a tu directament a NaturlandShop de Cota 2000; si en canvi reserves un pack de forfet amb material, el material inclòs serà el de gamma estàndard Fischer, i si prefereixes aprofitar els avantatges de la gamma mitjana Fischer o gamma superior Rossignol (més nous, amb pells, menor pes i millor lliscada) podràs contractar el suplement a la Naturlandshop de Cota 2000.