Vés al contingut

Grups

Grups

Ets un grup i vols viure una experiència única a Naturland? T'oferim diverses opcions i ens adaptem a les teves necessitats. Educació emocional per a escoles o jornades i estades lúdiques per a tota mena de grups.

Informa't i omple el formulari que trobaràs a cada apartat i contactarem amb tu amb la millor proposta.

Grups

Activitats per a grups

Disfruta de les nostres activitats adaptades per a grups, sales de reunió, restaurant i molt més en un entorn natural.

Ens adaptem a les seves necessitats i oferim opcions de coffebreak i de menjars dels diferents restaurants, a tots els espais llogables. Consulteu amb el departament de reserves la disponibilitat i tarifes: booking@naturland.ad

Sol·licita Informació
Empreses

Especial empreses

Reunions i dinars amb una amplia capacitat.

Naturland és un dels centres de lleure amb més opció de lloguer d'espais a Andorra. A la cota 1600 es troba el Celobert una sala polivalent de gran capacitat; la sala de reunions a ús; i el menjador de l'Alberg per a ús exclusiu del grup. A la cota 2000, el xalet Marmota i el xalet Esquirol es poden reservar tant per a reunions com per a dinars amb una àmplia capacitat. Ens adaptem a les seves necessitats i oferim opcions de coffebreak i de menjars dels diferents restaurants, a tots els espais llogables. Consulteu amb el departament de reserves la disponibilitat i tarifes:booking@naturland.ad

Allotjament

Borda de Conangle i Alberg.

Sales de reunió

Diferents espais per l teva comoditat

Wifi

Conexió a Internet en tot el centre

Coffebreak i restaurants

Una ampla oferta gastronómica adaptada a les teves necessitats

Entorn

Un espai natural únic pels teus esdeveniments

Activitats

A més, pots gaudir de les nostres activitats

Sol·licita informació
Educació emocional

LA GRANJA ANDORRA PIRINEUS

Educant emocions amb dinàmiques adaptades a alumnes des d’Infantil fins a Batxillerat

EDUCANT EMOCIONS A NATURLAND

Ets docent o part d’una escola i t'interessa que els teus alumnes entrenin i millorin les seves competències emocionals alhora que es diverteixen? La Granja Andorra Pirineus, a Naturland, és el lloc ideal.

El nostre propòsit d’una jornada o estada a La Granja Andorra Pirineus és aconseguir nens emocionalment més intel·ligents que sàpiguen gestionar les seves emocions de manera positiva.

Tot això en un paratge màgic al bell mig dels Pirineus, entre 1600 i 2000 metres d'altitud!

Educadors Emocionals

Alberg

Activitats a la natura

Colònies i excursions

El nostre mètode

EL MÈTODE LA GRANJA ®

El Mètode La Granja® és una metodologia basada en la pràctica i l'entrenament de les competències emocionals de nens, joves i adults, amb resultats demostrats científicament pel GROP, el Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica de la Universitat de Barcelona.

Educar les emocions de manera positiva s’assoleix mitjançant divertides dinàmiques a l'aire lliure, amb animals, cavalls de domatge natural i opcions d'esport i aventura; fins i tot tirolines i circuits en alçada! Amb el Mètode La Granja® s’entrenen habilitats importantíssimes pel dia a dia com la cohesió, el treball en equip, la superació de les pors, l'autoestima, l'autonomia, la tolerància o la frustració entre d'altres. Totes les pràctiques acaben sent úniques perquè ens adaptem a les necessitats del grup (tant les que detectem i sentim els educadors observant in situ com les que els mateixos docents proposin treballar).

Sol·licita informació