Vés al contingut

Restauració

Restauració

Cuina de muntanya

Borda de Conangle

El restaurant ubicat a la cota 2000 ofereix cuina casolana típica de muntanya, amb una carta adaptada a cada temporada , amb productes autòctons i prioritzant els productes km0, una filosofia que es trasllada a tots els punts de restauració de Naturland.

La borda gaudeix d’una terrassa assolellada o be d’un espai interior amb la seva llar de foc. Et recomanem fer la teva reserva per a gaudir de l’excel·lent proposta de la seva carta de temporada.

Menú i carta: Cuina de muntanya

Reserves: +(376) 741461

EL NOSTRES FAST GOOD

Restaurant-Cafeteria 1600

A La Cafeteria trobaràs plats per a tots els gustos; menjar ràpid de qualitat, adaptat a cada temporada, postres casolanes, plats per compartir i entrepans.

Podràs seure a la gran terrassa o a la part interior, ambdues ubicacions gaudeixen d'excel·lents vistes.

Menjar variat per a tots els gustos; entrepans, plats per picar, pastissos de la casa i postres.

Menú de montaña adaptado a cada temporada

Aquest és el racó per degustar un menú de muntanya adaptat a cada temporada. El servei es realitza tipus self-service, per a poder gaudir d’un àpat de forma ràpida i aprofitar el dia per tornar a gaudir de les activitats.

L’espai compta amb terrassa, menjador interior i excel·lents vistes a l’exterior. Podreu triar el menú amb 2 plats i postres, o be amb 1 plat i postres. Cada dia oferim diferents primers i diferents segons, així com postres variats, per a que pugueu elegir el que més us agradi!

ESPECIALITATS A LA BRASA

La Cervesera

Aquest és un espai ideal per a compartir un àpat enmig d’un entorn incomparable; Cuina on predomina la carn a la brasa i plats per a compartir, a la zona de la terrassa de la cota 2000, que gaudeix de 300 dies de sol l’any. No cal reservar taula. Pots compartir taula amb amics o família, l’espai gaudeix de taules grans en un entorn incomparable.

HORARI: OBERT EN TEMPORADA D’ESTIU

Racions per compartir: principals a la brasa

Les millors hamburgueses amb carn d'Andorra

Xiriburguer

Un espai a l'aire lliure on podràs degustar una espectacular hamburguesa de carn d'Andorra (carn amb certificació dels ramaders d’Andorra). Una excel·lent opció si el que vols és menjar ràpid de qualitat per a poder gaudir al màxim de temps de les activitats. Gaudeix d’aquest espai obert en ple centre del sector de la cota 1600.

HORARI: OBERT EN TEMPORADA D’ESTIU