Vés al contingut

Serveis

Serveis

Descobreix els nostres serveis per a particulars i empreses

Esquí de fons

Escola d´Esquí

L’Escola d´Esquí Nòrdic de Naturland, única a Andorra, imparteix una gamma variada de cursos adaptada a tot tipus de nivells tant d´iniciació com de perfeccionament, en les modalitats de clàssic o patinador (skating).

L'edifici de lloguer us permetrà equipar-vos amb el millor material per gaudir de l'esquí nòrdic i dels circuits de raquetes de neu.

Per a més informació podeu contactar amb booking@naturland.ad Si us plau, tingueu en compte que si no arribeu a l'hora, no podem garantir la classe; no hi haurà cap devolució en cas que no arribeu a l'hora per a la classe.

Esquí de fons i raquetes de neu

Lloguer de material

Naturland ofereix la possibilitat de llogar tot el material necessari, tant per esquí nòrdic com per raquetes de neu. Al nostre local de lloguer posem a la teva disposició botes, esquís de clàssic i de patinador i pals, així com raquetes de neu, a partir de 5 anys. La temporada 22-23 hem renovat més del 50% del material de lloguer; en la modalitat d'esquí nòrdic disposem de diferents gammes.

Si només necessites el material, podràs llogar el que millor s'adapti a tu directament a NaturlandShop de cota 2000; si en canvi reserves un pack de forfet amb material, el material inclòs serà el de gamma estàndard Fischer, i si prefereixes aprofitar els avantatges de la gamma mitjana Fischer o gamma superior Rossignol (més nous, amb pells, menor pes i millor lliscada) podràs contractar el suplement a la Naturlandshop de cota 2000.

De compres

Botiga 1600

La nostra botiga t’ofereix la possibilitat de comprar la teva foto baixant pel tobotronc, un excel·lent record que sempre et podràs guardar de forma digital.

Naturland et proposa la seva nova línia de merchandising, on potser trobaràs una peça que voldràs per tu o per aquella persona especial que vols sorprendre. T’oferim també la venda d’articles que et poden ser útils si te’ls has oblidat, com gorres, crema solar o mascaretes.

Foto Tobotronc

Roba

Material tècnic

Regals

Merchandising

Bike

Empreses i grups

Reunions i dinars amb una àmplia capacitat

Naturland és un dels centres de lleure amb més opció de lloguer d'espais a Andorra. A la cota 1600 es troba el Celobert una sala polivalent de gran capacitat; la sala de reunions a ús; i el menjador de l'Alberg per a ús exclusiu del grup. A la cota 2000, el xalet Marmota i el xalet Esquirol es poden reservar tant per a reunions com per a dinars amb una àmplia capacitat.

Ens adaptem a les seves necessitats i oferim opcions de coffebreak i de menjars dels diferents restaurants, a tots els espais llogables. Consulteu amb el departament de reserves la disponibilitat i tarifes: booking@naturland.ad

Celobert

Sala polivalent de gran capacitat a la Cota 1600

Sales de reunió

Diferents tamanys per a la teva comoditat

Wifi

Conexió a Internet en tot el Centre

Coffebreak i restaurants

Una amplia oferta gastronòmica adaptada a les teves necessitats

Entorn

Un espai natural únic per als teus esdeveniments

Activitats

A més, pots disfrutar de les nostres activitats